ÅNGESTFRI

• Vill Du bli av med onödig ångest och istället slappna av och må bättre...?

• Skulle du ha nytta av att kunna hantera dina känslor och få en lugnare vardag…?

• Vill du förstå din ångest för att kunna släppa den och bli fri…?

ÅngestFRI är en självhypnos som lär ditt omedvetna nya mönster för att hantera dina känslor och din vardag på ett mer användbart sätt. All hypnos är självhypnos och den här självhypnosen ger tillgång till den del inom dig som av någon anledning försöker skydda dig ifrån något och signalerar fara trots att det kanske egentligen är en situation som du har alla förutsättningar att klara.

Lyssna gärna gärna på den längre Original övningen av ÅngestFRI vid insomnade som en hjälp att varva ner och få en skön rofylld sömn, eller som en ordentlig paus under dagen då du verkligen vill slappna av och få tillgång till dina inre svar och resurser. Du får i lugn och ro varva ner, släppa stress och krav och bli medveten om vad det kan vara som dina känslor försöker förmedla till dig eller uppnå.

Den kortare versionen passar utmärkt som komplettering vid tillfällen och dagar då du har lättare att avsätta en kvart för att koppla av och ladda batterierna på ett positivt sätt.

Du får föreställa dig att det finns en del inom dig som skapar ångesten och möjlighet att ta kontakt med den delen för att bättre förstå vad den vill och försöker uppnå. Kanske vill den skydda dig från något men har en ineffektiv strategi för att uppnå det…? Med hjälp av den här Självhypnosen får den tillgång till andra alternativ som kan fungera bättre. Med dessa alternativ kan ditt omedvetna skapa nya strategier och kontakt med mer av ditt inre lugn.

ÅngestFRI är fritt baserad på NLP processen "Six steps Reframing"

ÅngestFri Hypnotication Självhypnos

#ångest #ångestfri #ångestattack #ångestvardag #ångestsyndrom #ångestdämpande #ångestattacker #ångesthantering #ångestfylld #ångestladdat #ångestenärtotal #ångestlindring #socialångest #psykiskohälsa #psykiskhälsa #socialfobi #ensamhet #stress #ångestladdat #självkänsla #självhypnos #utmattningsdepression #depression #ptsd #utmattningssyndrom #scenskräck #stresshantering

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända