DU KAN SOVA GOTT

- Vill Du få lättare att varva ner, slappna av och sova hela natten igenom?
- Behöver du hjälp att släppa din tankar och somna på kvällen?
- Brukar du vakna för tidigt och vill kunna somna om igen lugnt och behagligt?

Du kan Sova Gott är en lugn och rofylld självhypnos med unikt upplägg då två personer guidar dig samtidigt. Det ger en djup och skön nedvarvning och förberedelse för att somna in och sova gott hela natten.
All hypnos är självhypnos och just den här självhypnosen fokuserar på hela din nattsömn när du successivt slappnar av allt djupare för att sedan låta sömnen komma naturligt. God sömn är viktig för både fysisk och mental återhämtning och för att orka prestera ditt bästa under dagen.
Du får föreställa dig att du har en inre medhjälpare som ansvarar för din sömn. Den kan hjälpa dig att släppa dina hinder samtidigt som du skapar en harmonisk miljö för att sova gott, djupt och rofyllt. Dessutom får du positiva förslag som bidrar till bra sovrutiner och underlättar för att sova gott hela natten igenom.

Lyssna gärna på Du Kan Sova Gott varje kväll vid insomnandet under en period för att träna ditt omedvetna till den sköna vanan. Du kan i lugn och ro lyssna på det som sägs medan du börjar varva ner, släppa stress och tankar och istället skapa kontakt med ditt omedvetna.
Genom att göra den till en naturlig del av din insomningsrutin ger du dig själv möjlighet att få din bästa nattsömn varje natt.

Vad skulle det vara värt för Dig att kunna somna behagligt och sova gott natten igenom…? #sömn #sova #sovagott #sömnproblem #sömnbrist #självhypnos #hypnotication #hypnos

Sömn Du Kan Sova Gott Sömn Självhypnos

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända