FIKAPAUSEN

- Vill Du släppa stress och presterande och istället slappna av och känna energi och fokus på det du har framför dig?

- Skulle du ha nytta av en kort effektiv paus under dagen då du laddar positiv energi och välbefinnande?

- Känner Du Dig ibland lite låg och ofokuserad frampå eftermiddagen...?

FikaPausen är en självhypnos med unikt upplägg då två personer vägleder dig på samma gång. Det ger en snabb och effektiv avslappning för att landa och ladda ny energi. Just den här självhypnosen ger fokus på återhämtning, lärdomar och positiva insikter samt vad som redan är bra med din dag och ditt liv.

Lyssna gärna på FikaPausen som en kort stärkande paus under dagen. Du kan i lugn och ro varva ner, släppa stress och presterande och bli medveten om vad som gått bra, vad du har lärt dig och hur du vill skapa resten av din dag, samt vad du är tacksam för i livet.

Genom att ta en kort paus under dagen ger du dig själv möjlighet att under avslappning integrera dina lärdomar och strukturera det som ligger framför dig för bästa resultat.

Tack vare att FikaPausen bara är knappt 9 minuter blir den enkel att få in även i det mest aktiva vardagsliv.

Vad skulle det en uppbyggande återhämtning med FikaPausen kunna ge Dig för positiva effekter i Din vardag…?

* För bästa effekt rekommenderas att lyssna på FikaPausen med hörlurar då du hör en röst i varje öra.

Om Dubbel vägledning
I FikaPausen vägleds du i lugn och ro av en kvinnlig och en manlig röst samtidigt. Ditt medvetna fokuserar då på vad som sägs, hur det låter, och vad det betyder för dig, samtidigt som ditt omedvetna tar till sig de positiva stärkande budskapen och instruktionerna.

Prova på för 9kr idag#fikapaus #fika #återhämtning #vila #avslappning #självhypnos #hypnotication #vägleddavslappning #guidadavslappning #reflektion #självhjälp #personligutveckling #stresshantering #stress #paus #psykiskhälsa #psykiskohälsa #stressfri #tidförsigsjälv #egentid #avkoppling #måbra #harmoni #lugnochro #hälsa #utmattning #stressfritt #stressad #trött #orkeslös

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända