FÖRÄNDRA DITT LIV

Vad vill du förändra i ditt liv...?

- Vill du må bättre, få mer energi, känna dig starkare...?
- Har du någon dröm du vill uppfylla...?
- Är det något du har fått nog av eller känner dig trött på...?

Kanske du redan försökt men ännu ännu lyckats...?

Ibland räcker inte motivationen till för att göra det som behövs. Kanske det ligger något omedvetet hinder i vägen. I så fall kan det underlätta att ta hjälp av t.ex. en coach. Vägledd självhypnos är också ett sätt att stödja din inre process och beslutsamhet.

Ett par tips på vägen till det du vill:

1. Skapa en tydlig, konkret målbild av det du vill uppnå och föreställ dig hur härligt det kommer kännas när du uppnått det.
2. Vilka hinder kan göra det utmanande? (Inre hinder, som att du tvivlar på dig själv, och yttre hinder, som att du blir negativt påverkad av någon annan, osv.)
3. Kom fram till vad som behövs för att ta dig förbi dessa hinder. (t.ex. att verkligen tro på dig själv, något du behöver lära dig, eller någon du kan be om hjälp)
4. Tänk ut så många saker som möjligt du kan göra för att lyckas, som "brainstorming". Även om du inte genomför alla så är det kreativa flödet inspirerande för ditt omedvetna som associerar positiva känslor till det du vill.
5. Är det värt att göra det som kommer behövas för att uppnå det du vill? Var ÄRLIG emot dig själv. Om det inte känns värt det kommer du inte heller göra det 😅
6. Bestäm dig för vad som är nästa steg - helst något du kan göra inom 24h.
7. GÖR det du bestämt dig för och fortsätt ta ett steg i taget hela vägen fram.

Ha tålamod, var snäll emot dig själv + bekräfta dig själv för varje steg du tar.👏 Lycka till 💖

Change Your Life Hypnotication

#personligutveckling #förändring #resultat #framgång #tillit #bestämdig #uppnåmålet #mentalträning #målbild #stressad #dukan #duklarardet #baragördet #disciplin #självhypnos #vågadrömma #frihet #detblirbättre #positivatankar #tröttpåskiten #nuräckerdet #orkarintemer #drivkraft #bestämdig #jagvill #framtidstro #kämpar #beslut

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända