Grattis på Mors dag

Idag firar vi mammarollen. För mig den viktigaste och mest värdefulla av alla roller och en jag är tacksam för varje dag.

Det är en roll som gör att jag växer, lär mig nya saker, utmanas och låter mig både ge och ta emot djup och sann kärlek. Jag är också tacksam för allt jag fått och lärt mig av min egen underbara mamma.

Jag läser ofta att mödrar oroar sig över om de är tillräckligt bra mammor till sina barn. Det ligger i rollens natur att fundera över det av den enkla anledning att vi vill ge våra barn det absolut bästa liv de kan få. Vi kan också vara ganska säkra på att oavsett hur vi gör finns chans att någon gång kommer våra barn klaga på något vi gjort... också det ligger i sakens natur eftersom de ska växa upp till självständiga individer.

Kom ihåg att du gör det bästa du kan varje dag och det är allt man kan begära. Du lägger ner tid, energi, omtanke och kärlek, ibland på bekostnad av dig själv.

Var snäll emot dig själv och fira dig själv idag för DU är fantastisk och fullkomligt tillräcklig!

Hypnotication/ Ulrika & Fredrik önskar Dig en sagolikt glädjefylld Mors dag

Grattis på Mors dag

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända