There are two ways of spreading the light. To be the candle, or the mirror that reflects it

Hur sprider du lite ljus och glĂ€dje idag...? 🌞

Oavsett om jag har en fantastisk eller mindre bra dag kĂ€nns det alltid lite bĂ€ttre om jag kan bidra till nĂ„gon annans dag 😊

Var idag inne pĂ„ Lidl och handlade. Efter mig kom en dam som bara hade en minibaguette och om jag sett det hade hon fĂ„tt gĂ„ före mig. IstĂ€llet sa jag Ă„t killen i kassan att jag skulle betala den för henne. NĂ€r hon fick den i handen istĂ€llet för att behöva betala lyste hon upp, glatt överraskad😍

Det kostade mig ett par kronor men gjorde henne glad, mig glad och killen i kassan, som precis innan blivit gnĂ€lld pĂ„, fick ocksĂ„ ett leende pĂ„ lĂ€pparna.😁

Hoppas att Din helg och dag Àr fantastisk och Àven om den inte Àr det, kan det finnas nÄgon som du kan bidra till idag...?

Kanske det gör Ă€ven din egen dag lite bĂ€ttre🙏
------------------------------------------------------------------------------------------

To make someone elses day a little bit better through random acts of kindness, is always win-win🙏😃

There are two ways of spreading the light - To be the candle, or the mirror that reflects it - Hypnotication

#positivatankar #payitforward #görnÄgonglad #mentaltrÀning #stresshantering #psykiskohÀlsa #psykiskhÀlsa #bidra #enbÀttrevÀrld #varsnÀll #mÄbÀttre #glÀdje #glÀdjespridare #randomactsofkindness #överraskning #ljusimörkret #godgÀrning #omtanke #leende #sjÀlvhypnos #stressad #tahandomdig #gladare #vÀnlighet #lidlsve #medmÀnniska #hÄllbarhet #delameddig #kÀnnsbra #personligutveckling

LĂ€mna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrÀn de har blivit godkÀnda